Skip to content Skip to navigation

Impressie

abalight B.V.
Denekamperstr. 42
NL-7588 PW
Beuningen (OV)

Tel +31 (0) 541 78 4000
Fax +31 (0) 541 78 4009

E-Mail raymond.wigger@abalight.de

Directie
Raymond Wigger

KvK-nummer:
63996170

BTW-nummer:
NL855480865.B01

IBAN: NL26 RABO 0305 9619 34

Inhoudelijk verantwoordelijke:
Paul Berg,
abalight GmbH Duitsland

Copyright
Alle rechten voorbehouden.
abalight bezit alle rechten van de inhoud en de vormgeving van zijn website en behoudt zich deze rechten voor.

Aansprakelijkheidsbeperking
Bij de samenstelling van de informatie van deze website werd de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Niettemin kunnen fouten niet uitgesloten worden.
Er is geen garantie voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de inhoud.
abalight behoudt zich het recht voor aanvullingen of veranderingen van de ter beschikking gestelde informatie uit te voeren zonder voorafgaande kennisgeving.
abalight accepteert geen aansprakelijkheid voor schades, die door gebruik of in samenhang met gebruik van de op de website ter beschikking gestelde informatie ontstaan. De aansprakelijkheidsbeperking heeft betrekking op rechtstreekse of indirecte schades, gevolgschades en gemiste omzetten of schades uit verlies van gegevens.
Daarnaast bestaat geen aansprakelijkheid voor inhoud van op deze website vermelde links naar websites van derde partijen.
De inhoud van websites van derden hoeven niet de mening van de exploitant van deze website te weerspiegelen, maar dienen slechts ter informatie en voor de weergave van verbanden.
De verwijzing door middel van een link vormt in principe geen onbeperkte aanbeveling van de betreffende website of van de betreffende onderneming of haar producten door abalight.

Privacybeleid
Bij een bezoek op www.abalight.nl registreren wij geen persoonsgerelateerde gegevens van u. Er zijn echter gegevens die in een logbestand op onze server opgeslagen en uitsluitend anoniem voor statistische doeleinden geanalyseerd worden. Ieder gegevensbestand bestaat uit:
het IP-adres, de datum, het tijdstip en de tijdzone van de gevraagde gegevens (= soort verzoek, protocoltype, de toegangsstatus (= bestand overdragen, bestand niet gevonden etc.),
bestandsgrootte, bestandsnaam, informatie over de website van waaruit u ons heeft gevonden (= de pagina, van waaruit het bestand aangevraagd werd), beschrijving van het type van de gebruikte webbrowserversie incl. besturingssysteem, www.abalight.de pageviews plus de subpagina's, die u bij ons bezoekt.