Skip to content Skip to navigation

abalight B.V.

Wij houden ons sinds 1995 met het thema licht bezig.

De oorsprong van de ondernemingsgroep ligt in de optische vezeltechnologie.
Deze ervaring in de omgang met geavanceerde technologie en in de koppeling van licht in media, hebben wij op het gebied van LED doorontwikkeld.

Wij bieden een uitgebreid assortiment gecertificeerde LED-verlichtingssystemen en gebruiken daarbij uitsluitend componenten van hoge kwaliteit.

Niet alleen onze producten leveren een bijdrage aan de verbetering van de duurzaamheid. Ook wij verplichten ons duurzaam te werken.

In het middelpunt van ons werk staan onze klanten in de professionele omgeving. Onder klantgerichtheid verstaan wij een op vertrouwen en eerlijkheid gebaseerd partnerschap.

Daartoe behoort voor ons in elk project een betrouwbaar, professioneel advies door onze medewerkers en een nauwe samenwerking met alle belanghebbenden. abalight biedt gecertificeerde producten voor professionele gebruikers met industriƫle standaards aan. Onze producten en garanties zijn met hoge verzekeringssommen per geval verzekerd, zodat onze toezeggingen ook financieel gewaarborgd zijn.

In aanvulling op de producten begeleiden wij de projecten met een competente lichttechnische advisering door onze bouwplanners en gefundeerde rendementsanalyses.

Op aanvraag kunt u onze lichtoplossingen eenvoudig huren en zo zonder risico vanaf de eerste maand geld besparen.