Skip to content Skip to navigation

Service

GARANTIE
abalight producten hebben in de regel een garantie van 60 maanden. Enkele producten hebben een afwijkende garantieperiode; deze vindt u in het desbetreffende gegevensblad.

OPNAME
Voor de registratie van bestaande verlichtingssystemen heeft abalight een zeer efficiƫnt systeem in de vorm van een Excel-tabel ontwikkeld, waarmee de bestaande situatie lichttechnisch gedocumenteerd en het resulterende energieverbruik bepaald kan worden. Op basis hiervan kunnen gemakkelijk concepten naar wens ontwikkeld worden.

VERLICHTINGSADVIEZEN
abalight ondersteunt per geval wanneer er vragen rondom het ontwerp zijn en stelt vrijblijvende verlichtingsadviezen op.

RENTABILITEITSBEREKENINGEN
Voor de berekening van de rentabiliteit van LED-investeringen ten opzichte van de actuele situatie en tegenover nieuwe alternatieve oplossingen biedt abalight een dynamische investeringsberekening in de vorm van een volledig financieel plan als Excel-bestand. Hier kunt u ook de financieringskant expliciet weergeven. Het resultaat wordt bovendien grafisch in de vorm van een break-even-analyse gevisualiseerd.

INFORMATIE OVER SUBSIDIES OP LED
Wij geven informatie over de toepasselijke subsidie- en financieringsprogramma's van de overheden voor investeringen in LED-verlichtingssystemen. Onze buitendienstmedewerkers helpen u bij verdere vragen over dit onderwerp graag verder.

FINANCIERING / CONTRACTING
Wij helpen u graag bij het tot stand brengen van contacten met ervaren financierings- en contractingpartners voor de aanpassing van bestaande verlichtingssystemen en nieuwe investeringen in LED-verlichtingssystemen.

SEMINARS
Wij bieden de elektrogroothandel, elektrotechnische installatiebedrijven, vakontwerpers zowel als eindafnemers productneutrale en op het specifieke onderwerp aangepaste vakseminars over de technische en economische kwesties met betrekking tot LEDs.

abalight Download
abalight Promotiemateriaal